9 hotell vi älskar på Mallorca

Till Mallorca kan du resa med din familj, din partner eller din bästa vän och uppleva lata dagar vid poolen likväl som fartfyllda partynätter. Ön är ett återkommande resmål för många svenskar och det är inte särskilt svårt att förstå varför.

Men du kanske inte riktigt vet var du vill bo någonstans eller vilket hotell som passar dig. Därför har vi listat 9 hotell, i olika prisklasser och stjärnklassificeringar, på Mallorca som vi älskar. Vilket blir din favorit?

 


Flyg direkt till Mallorca, priser fr. 1.413,- t/r!


 

Iberostar Playa de Muro Village 

stars_5

Iberostar Playa de Muro Village är ett familjevänligt hotell som erbjuder all inclusive-alternativ direkt på Muros vackra stränder. Här kan du spendera dagarna med en mängd olika sporter, nöjen och gastronomiska valmöjligheter. Du bor i något av de 190 helrenoverade rummen som är utspridda i sju byggnader.

Bild från hotellet Iberostar Playa de Muro Village på Mallorca

Bild från hotellet Iberostar Playa de Muro Village på Mallorca

Bild från hotellet Iberostar Playa de Muro Village på Mallorca

 


Boka Iberostar Playa de Muro Village här, priser fr. 1685,-/natt!


 

Viva Zafiro Alcudia & Spa

stars_5

Alla familjens medlemmar kommer att trivas bra på Viva Zafiro Alcuida & Spa, tack vare hotellets underhållningsteam, den varierade maten och den goda servicen. Här finns valmöjligheter som passar alla åldrar. Du bor dessutom på ett fantastiskt läge som är centralt, men ändå lugnt, och med endast 300 meter till stranden.

Bild från hotellet Viva Zafiro Alcudia & Spa på Mallorca

Bild från hotellet Viva Zafiro Alcudia & Spa på Mallorca

Bild från hotellet Viva Zafiro Alcudia & Spa på Mallorca

 


Boka Viva Zafiro Alcudia & Spa här, priser fr. 1946,-/natt!


 

Hipocampo Palace & SPA Hotel

stars_5

På Hipocampo Palace & SPA Hotel bor du i en fantastisk miljö, omringad av 19 000 kvm trädgård. Hotellet ligger i staden Cala Millor, med bara 100 meter till stranden. Du bor i något av de 203 rummen som är utspridda i två byggnader och möts av utmärkt service som kommer att göra din semester minnesvärd.

Bild från Hipocampo Palace & SPA Hotel på Mallorca

Bild från Hipocampo Palace & SPA Hotel på Mallorca

Bild från Hipocampo Palace & SPA Hotel på Mallorca

 


Boka Hipocampo Palace & SPA Hotel här, priser fr. 1463,-/natt!ME Mallorca

stars_4

ME Mallorca, beläget i exklusiva Calvià, ligger precis vid stranden och är omringat av vackra palmer. Tanken är att du som gäst ska kunna få en skräddarsydd upplevelse med personlig service för att garantera din trivsel. När du böjar bli varm kan du svalka dig i en av de två poolerna och på kvällen äter du på hotellets exklusiva restaurangen. Här är också dina husdjur välkomna.

Bild från hotellet ME Mallorca

Bild från hotellet ME Mallorca

Bild från hotellet ME Mallorca

 


Boka ME Mallorca här, priser fr. 1095,-/natt!


 

Vincci Bosc de Mar

stars_4

På Vincci Bosc de Mar bor du precis vid havet i den pittoreska staden Cala Ratjada. Du har bara 200 meter till stranden Cala Aguila och bor bekvämt i ett av de helrenoverade rummen. Hotellet är perfekt för dig som vill koppla av och njuta av ön. När du tar ett dopp i poolen kan du njuta av en alldeles fantastisk utsikt.

Bild från hotellet Vincci Bosc de Mar på Mallorca

Bild från hotellet Vincci Bosc de Mar på Mallorca

Bild från hotellet Vincci Bosc de Mar på Mallorca

 


Boka Vincci Bosc de Mar här, priser fr. 695,-/natt!


 

Marina Portals Hotel

stars_4

Marina Portals Hotel är beläget i hjärtat av sydvästra Mallorca, närmare bestämt i Portals Nous. Här bor du med hög standard, omringad av vackra trädgårdar med restauranger, kaféer och barer. Det är dessutom endast en kort promenad till en fin golfbana med fantastisk utsikt.

Bild från Marina Portals Hotel på Mallorca

Bild från Marina Portals Hotel på Mallorca

Bild från Marina Portals Hotel på Mallorca

 


Boka Marina Portals Hotel här, priser fr. 670,-/natt!


 

Barceló Ponent Playa

stars_3

Barceló Ponent Playa ligger precis vid strandkanten i Cala Ferrera på sydöstra Mallorca. Hotellet är perfekt för en semester med din familj, din partner eller dina vänner och du kan njuta av en stor mängd olika sorters mat om du köper till All inclusvie-alternativet. Här kan du ta ett dopp i poolen, spela minigolf eller tennis och äta antingen i bufférestaurangen eller ta något lättare snack i baren.

Bild från hotellet Barceló Ponent Playa på Mallorca

Bild från hotellet Barceló Ponent Playa på Mallorca

Bild från hotellet Barceló Ponent Playa på Mallorca

 


Boka Barceló Ponent Playa här, priser fr. 504,-/natt!


 

Hotel More

stars_3

Hotel More ligger precis vid stranden Mer Vermell och har en fantastisk utsikt över Pollensabukten. Här kan du bada i en pool med separat avdelning för barn eller sätta dig i trädgårdsterrassen med direkt havsutsikt. Hotellet är perfekt för dig som vill ha en avslappnande solsemester.

Bild från Hotel More på Mallorca

Bild från Hotel More på Mallorca

Bild från Hotel More på Mallorca

 


Boka Hotel More här, priser fr. 449,-/natt!Inturotel Cala Azul Garden

stars_3

Detta är hotellet för dig som söker lugn och ro och för familjer som vill kombinera skoj med avslappning. Inturotel Cala Azul Garden har en stor trädgård som omringar den enorma poolen och utgör något av en oas. När du är färdig med att ta det lugnt kan du ägna dig åt flera olika aktiviteter eller gå till någon av de närliggande stränderna.

Bild från hotellet Inturotel Cala Azul Garden på Mallorca

Bild från hotellet Inturotel Cala Azul Garden på Mallorca

Bild från hotellet Inturotel Cala Azul Garden på Mallorca

 


Boka Inturotel Cala Azul Garden här, priser fr. 355,-/natt!


Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

Många fördelar när du flyger i Premium Economy

Oberoende om du reser med jobb eller privat så innebär Lufthansas Premium...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *