New Girl tar dig bortom det typiska Los Angeles

Bild från tv-serien New Girl

Serien New Girl, med den excentriska Jess spelad av Zooey Deschanel, är i år inne på sin femte säsong. Den utspelas i Los Angeles och du har möjlighet att besöka flera av inspelningsplatserna. Så varför inte låta New Girl ta dig runt i LA?

 


>> Paradisplatserna från Pirates of the Caribbean <<


 

Bild på Los Angeles på kvällen

I Los Angeles finns en oändlig mängd sevärdheter. När du är färdig med de mer klassiska som Universal Studios, Walk of Fame i Hollywood, Disneyland och Hollywoodskylten så tar New Girl dig  till något mer outforskade platser i, och utanför, staden.

 


Flyg från Stockholm till Los Angeles med Air France, priser fr. 4551,- t/r!


 

Baren där gänget hänger

Du kan besöka den bar som hela gänget brukar hänga i och där Nick, och senare även Cece, dessutom jobbar. Däremot filmas exteriör och interiör på två olika platser i L.A. Byggnadens utsida spelas in i de norra delarna av staden, nära Glendale, medan inomhusmiljön filmas i centrum. Passa på att besöka båda, så får du uppleva vitt skilda sidor av staden!

Bild från tv-serien New Girl

 


Flyg från Köpenhamn till Los Angeles med Air France, priser fr. 4911,- t/r!


 

Gängets lägenhet

Självklart ska du också ta dig tid att besöka Jess och resten av gängets lägenhet. Denna hittar du också i de centrala delarna av Los Angeles, nämligen på 837 Traction Avenue.

Bild från tv-serien New Girl

Jess tidigare hus

Vill du ta en tripp till Santa Monica så kan du, på vägen dit, stanna för att besöka det hus som Jess bodde i under de första avsnitten av säsong ett. Detta är beläget på 2045 Pelham Avenue.

Bild från tv-serien New Girl

 


Flyg från Göteborg till Los Angeles med Air France, priser fr. 4526,- t/r!


 

Restaurang John O’Groats

Om du börjar känna dig hungrig när du besöker de västligaste delarna av Los Angeles så kan du passa på att äta på en restaurang som figurerat i New Girl, nämligen det familjeägda John O’Groats på 10516 West Pico Boulevard. Här kan du njuta av goda frukost- och lunchklassiker som pannkakor, omelett och fish and chips.

Bild från tv-serien New Girl

 

Vill du bo centralt eller i utkanten av Los Angeles?

Hitta ditt boende i Los Angeles här!

 

För att göra resan smidig är ett tips att hyra en bil för att ta dig runt när du besöker staden. Då kan du, när du vill, stanna för att ta del av sevärdheter som intresserar dig. Se hela vårt utbud av hyrbilar här!

 Bild på sponsring med flygbolaget Air France

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

En annan sida av Kalifornien

När man hör ordet Kalifornien far tankar lätt till bilder av Los...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *