8 nattklubbar i Miami som festprissar inte får missa

Bild över Miami på kvällen

Vissa städer ska upplevas på dagarna. Men när det gäller Miami, så har du inte lärt känna staden om du inte dansat in på småtimmarna på några av de häftigaste nattklubbarna. Så klä dig i din snyggaste partyoutfit och förbered dig på ett episkt nattliv på en, eller flera, av de 8 klubbarna på vår lista!

 


Flyg från Göteborg till Miami med KLM, priser fr. 3780,- t/r!


 

 

1. LIV

4441 Collins Avenue

Bild från nattklubben LIV i Miami
Bild: LIV Miami Facebook

LIVs enda fokus är musik och dans in på småtimmarna till house, hiphop och rock. Klubbens arkitektur och stil, i kombination med en gästlista som ofta innehåller kända namn bidrar till en alldeles unik upplevelse. Spellistorna på LIV sägs  vara några av de bästa och du kan dessutom festa till liveuppträdanden av fantastiska artister.

 

2. Icon

1235 Washington Avenue

Bild från nattklubben Icon i Miami
Bild: www.iconmiami.com

Visuellt sägs Icon vara olikt allt annat som du hittar på Miami Beach. Klubben andas klass och bokar ofta stora namn till sitt DJ-bås, främst inom EDM. Det är inte superbilligt i baren, men om du älskar stil och en rungande bas som gör att du inte kan stå still, så är det hit du ska gå.

 

3. The Electric Pickle Company

2826 N Miami Avenue

Bild från nattklubben The Electric Pickle Company i Miami
BIld: www.electricpicklemiami.com

The Electric Pickle är inte bara populär bland partysugna, utan stora DJs har sagt att klubben är en av deras absoluta favoriter att spela på. Här spelas mycket house och techno med en intim stämning. Fokuset ligger på musiken och priserna är lägre än på många andra klubbar.

 

4. Rockwell

743 Washington Avenue

Bild från nattklubben Rockwell i Miami
Bild: www.rockwellmiami.com

Rockwell är stället där smaken är dyr och klassen är hög. Klubben fokuserar inte bara på att boka stora namn, men har ändå besökts av allt från Lenny Kravitz till Timbaland. Rockwell sägs vara den typen av klubb som turister drömmer om att få besöka när de anländer till Miami.

 


 Flyg från Stockholm till Miami med KLM, priser fr. 3805,- t/r!


 

5. STORY

136 Collins Avenue

Bild från nattklubben STORY i Miami
Bild: STORY Miami Facebook

STORY är en unik destination för dig som letar efter en högintensiv upplevelse. Bakom klubben står företaget MMG som också driver LIV. Det syns inte minst på inredning och stil som även här håller hög klass. STORY erbjuder över 60 exklusiva VIP-bord för dig som vill bli lite bortskämd.

 

6. Club Space

34 NE 11th Street

Bild från nattklubben Club Space i Miami
Bild: www.clubspace.com

Idag är Club Space synonymt med genren electronic dance. Klubben har gästats av några av de allra största namnen som David Guetta, Erick Morillo, Paul Van Dyk och Tiësto. Space ligger i en flervåningsbyggnad med en stor takterrass och menar själva att de omdefinierar begreppet ”superklubb”.

 

7. Basement

2901 Collins Avenue

Bild från nattklubben Basement i Miami
Bild: Basement Miami Facebook

Basement har fått sitt namn av att det ligger i källaren till art deco-hotellet Edition på Miami Beach. Om du är mycket för häftiga lokaler så måste du besöka klubben. Här finns nämligen en regnbågsfärgad bowlingbana och en skridskorink. Så när du känner för att ta en paus från att dansa kan du passa på att tävla med dina vänner om den snyggaste striken.

 

8. Treehouse

323 23rd Street

Bild från nattklubben Treehouse i Miami
Bild: Treehouse Miami Facebook

Treehouse har definitivt lyckats med att skapa en unik karaktär och atmosfär. Klubben sägs vara en av de allra bästa inom genren underground house och techno i Miami. Dessutom bokar de ständigt in DJs med hög kvalitet, vilket gör att Treehouse definitivt är värt ett besök.

 


Flyg från Köpenhamn till Miami med KLM, priser fr. 4262,- t/r!


 

Bild på sponsring med flygbolaget KLM

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

Shoppa höstmodet i Antwerpen

Trots sin något ringa storlek, i jämförelse med mer välkända shoppingdestinationer, så...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *