6 outlets i New York där du shoppar till vrakpriser

Bild på Empire State Building i New York, USA

Få städer är så synonyma med shopping som New York. När man besöker staden hör det till att behöva kämpa igen dragkedjan på resväskan inför hemfärden, på grund av alla inköp. Därför listar vi sex outlets i New York där du kan göra superbra fynd. Flera av dem hittar du inne i centrum medan några kräver att du måste ta dig en bit utanför stadens gränser. Men vi lovar att det är värt det!

 


Flyg från Köpenhamn till New York med Air France, priser fr. 3629,- t/r!


 


 

Century 21

Skärmavbild 2016-04-13 kl. 10.47.41 22 Cortlandt Street, New York

Denna oerhört populära outlet säljer kläder, skor och accessoarer från de allra största modehusen till ordentligt rabatterat pris. Här kan du fynda varor från Armani, Boss, Gant och Dolce & Gabbana för att nämna några.

 

Designer Shoe Warehouse (DSW)

Skärmavbild 2016-04-13 kl. 10.47.41 40 E 14th St, New York

Om du älskar skor så är det hit du ska gå! Det finns flera butiker i staden men den största hitta du vid Union Square. Här kan du strosa genom ändlösa hyllor fyllda med trendiga skor, väskor och accessoarer från Steve Madden, Ralph Lauren, Calvin Klein, Converse och Miu Miu.

 

Jersey Gardens

Skärmavbild 2016-04-13 kl. 10.47.41  651 Kapkowski Rd,Elizabeth, NJ

Jersey Gardens är en gigantisk modeoutlet med över 230 välkända butiker. Resan hit tar dig ungefär 35 minuter, men det är väl värt det. Här kan du nämligen spendera en hel dag och ändå inte hinna med att gå igenom alla affärer. Du hittar allt från Abercrombie, Adidas, Banana Republic till Calvin Klein och Guess.

 


Flyg från Göteborg till New York med Air France, priser fr. 4117,- t/r!


 

Tanger Outlets

Skärmavbild 2016-04-13 kl. 10.47.41 152 The Arches Cir, Deer Park, NY

Tanger Outlets, som ligger på Long Island, är hem åt alla de stora varumärkena som du bör besöka under en resa till New York. Här shoppar du till fyndpriser på Guess Factory Store, Polo Ralph Lauren Factory Store, Nike Factory Store och en hel drös med andra kända butiker.

 

GAP Factory Store

Skärmavbild 2016-04-13 kl. 10.47.41 400 Fulton St, Brooklyn

Om du, likt många andra, älskar att shoppa på GAP så får du inte missa deras Factory Store i Brooklyn. Hit vallfärdar dagligen en stor mängd besökare för att kunna göra inköp till vrakpriser.

 

Woodbury Common Premium Outlets

Skärmavbild 2016-04-13 kl. 10.47.41 498 Red Apple Ct, Central Valley, NY

I Woodbury, cirka en timme norr om New York, hittar du ett av världens största shoppingcenter med över 220 butiker. Här fyndar du kläder, skor och accessoarer från Balenciaga, Chloe, Marc Jacobs, Saint Laurent och Tory Burch. Det är väl värt resan dit eftersom du shoppar till priser som är nedsatta 25-65 %!

 


Flyg från Stockholm till New York med Air France, priser fr. 3637,- t/r!


 

Bild på sponsring med flygbolaget Air France

 

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

6 enkla tips när du reser med barn

Så familjen har äntligen bestämt sig för att åka iväg på den...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *