Så reser du bekvämt och prisvärt under långresor

Bilder från nya World Traveller ett British Airways-plan

När det är dags att boka in en långresa är det många som drömmer om att spendera flygtimmarna i business eller första klass. För visst hade det varit skönt med extra utrymme och bättre komfort? Tyvärr sätter ofta den höga kostnaden stopp för möjligheten att få smutta på champagne och sova ut i fällbara flygstolar. Men tack vare British Airways införande av World Traveller Plus (WTP) är det numera möjligt att resa mer bekvämt utan att betala en halv förmögenhet.

 

Fortsätt att läsa för att ta reda på varför du ska boka WTP till din nästa resa!

 


Flyg från Göteborg till New York med British Airways i World Traveller Plus, priser fr. 9185,- t/r!


 

World Traveller Plus är British Airways motsvarighet till Premium Economy och innebär att du som resenär får högre komfort under långresor. Du får bredare säten och mer benutrymme, så att du kan slappna av och vara bekväm under flera timmar. Dessutom är servicen något utöver det vanliga, med en personal som sätter dina behov i fokus.

 

Goda smakupplevelser

Bild på mat ombord på ett plan med British Airways

Glöm alla fördomar som du tidigare har haft om flygplansmat. I World Traveller Plus meny finner du ett smakrikt sortiment med de finaste råvarorna för att göra din resa till något extra. För allra bästa känsla dinerar du dessutom på fint porslin och med linneservetter. För dig som har allergier eller övriga kostbehov finns ett stort urval av specialmåltider.

 


Flyg från Stockholm till New York med British Airways i World Traveller Plus, priser fr. 9427,- t/r!


 

Obegränsad underhållning

Bild från British Airways World Traveller Plus

När du bokar World Traveller Plus behöver du aldrig oroa dig för att vara uttråkad under din långresa. Under flygturen har du nämligen tillgång till hundratals av de senaste filmerna och dokumentärerna. Men du kan också se på tv, lyssna på musik eller ljudböcker och spela spel.

 


Flyg från Köpenhamn till New York med British Airways i World Traveller Plus, priser fr. 9569,- t/r!


 

Flexibla bagagemöjligheter

Bild på resväskor

Med World Traveller Plus generösa och flexibla bagageregler så spelar det ingen roll om du har packat lätt eller planerar att vara borta länge. Du får lov att ta med dig två väskor ombord: en kabinväska i fullstorlek och en dator- eller handväska. Men du får också checka in upp till två väskor i bagageutrymmet. Perfekt för dig som vill ha med dig mycket packning eller för dig som planerar att shoppa!

 


Flyg från Göteborg till Los Angeles med British Airways i World Traveller Plus, priser fr. 9940,- t/r!


 

Bild på sponsring med flygbolaget British Airways

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

Sydamerikas 8 bästa stränder

Om du vill resa till ett ställe som har gott om härliga...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *