Därför ska du resa i businessklass

Bild från British Airways Business Class

För dig som fantiserar om bekväma långresor där du kan slappna av och bli ompysslad finns egentligen bara ett alternativ – businessklass. British Airways motsvarighet har fått namnen Club World (långresor) samt Club Europe (resor inom Europa) och kombinerar hög komfort med utmärkt service.

 


Flyg från Göteborg till New York med British Airways i Club World, priser fr. 15.667,- t/r!


 

Koppla av i loungen innan resan

Bild från British Airways Business Class

Slappna av och ladda batterierna innan din resa i en av British Airways eleganta lounger. Här kan du njuta av fina viner och andra förfriskningar samtidigt som du läser en tidning eller ett magasin i en av de sköna sofforna.

 

Bekvämlighet och flexibilitet

Bild från British Airways Business Class

Club World anpassar sig efter dina personliga behov, vare sig du planerar att arbeta, sova ut eller njuta av god mat och bra underhållning på din resa. Du kan alltid njuta av avskildhet och ett eget utrymme att slappna av. Dessutom kan din stol fällas ut till en 183 cm lång platt säng så att du sover komfortabelt.

 


Flyg från Stockholm till New York med British Airways i Club World, priser fr. 15.684,- t/r!


 

Oslagbara måltider ombord

Bild på mat i British Airways Business Class

Club Worlds meny kombinerar oemotståndliga lokala och internationella smaker i måltider som ger fantastiska smakupplevelser. Under din resa erbjuds du en trerättersmeny som kommer passa just dina preferenser, men du kan lika gärna välja en lättare kall måltid. Dessutom kan du njuta av ett stort utbud av olika drycker, både med alkohol och utan. När du blir sugen på tilltugg hittar du sådana i British Airways Club Kitchen.

 

Obegränsad underhållning

Bild från British Airways Business Class

Du behöver aldrig oroa dig för att bli uttråkad eller rastlös när du flyger i British Airways businessklass Club World. Under din resa kan du låta dig underhållas av hundratals av de senaste filmerna och dokumentärerna, men du kan också se på tv eller lyssna på musik och ljudböcker. Självklart kan du också spela spel. Allt detta har du tillgång till via din personliga 10,4” skärm och de brusreducerande hörlurarna.

 


Flyg från Köpenhamn till New York med British Airways i Club World, priser fr. 16.904,- t/r!


 

Bild på sponsring med flygbolaget British Airways

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

De 8 bästa nöjesparkerna i USA

I USA råder knappast någon brist på adrenalinhöjande nöjesparker. I landets alla...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *