Så reser du med osannolik lyx och komfort

Bild från Emirates-plan där du kan resa i lyx
Bild: emirates.com

Hur låter en privat svit och ett mini-spa under din flygtur? Med Emirates Airbus A380 får du en reseupplevelse utöver det ordinära, så förbered dig på att slå hål på alla fördomar du har om hur trånga och långtråkiga flygresor är.

 


Flyg direkt från Stockholm till Dubai med Emirates, priser fr. 4196,- t/r!


 

Tack vare privata sviter och mini-spa i första klass, säten som går att fälla helt i businessklass samt extra utrymme och anpassningsbar belysning i ekonomiklass är du garanterad en trevlig flygtur, oberoende av ditt kabinval. Du har dessutom tillgång till Wi-Fi i hela planet.

 

Fräscha upp dig i planets mini-spa

Bild på Emirates-plan där du kan resa i lyx
Bild: emirates.com

Vad sägs om en uppiggande dusch på över 12.000 meters höjd? Efter en lång flygtur finns det inte mycket som är bättre än en dusch som gör att du känner dig fräsch inför ankomsten. Du använder utvalda toalettartiklar från lyxiga Bvlgari och produkter från Timeless Spa. Avsluta genom att fylla på energidepåerna med en renande färsk juice för att få den kick du behöver för att ta dig an dagen.

 


Flyg direkt från Köpenhamn till Dubai med Emirates, priser fr. 4668,- t/r!


 

Slappna av i loungen

Bild på Emirates-plan där du kan resa i lyx
Bild: emirates.com

Ta en paus, sträck på benen och passa på att socialisera med intressanta människor i flygplanets lounge (endast för första klass och businessklass). Njut av ett stort urval av snittar, samtidigt som du smuttar på en välsmakande cocktail. Välj bland exklusiva viner, champagner, drinkar och öl samt flera olika varma och kalla drycker som serveras av den engagerade bartendern.

 

Njut av förstklassig mat skapad av välkända kockar

Bild på Emirates-plan där du kan resa i lyx
Bild: emirates.com

Ombord kan du välja mellan ett varierat utbud av måltider tack vare ett flertal olika menyer. Emirates kockar har skapat rätter som ska återspegla matlagning från olika regioner runt om i världen och tillagat dessa med lokala råvaror. Dessutom kan du låta dig smaka av fantastiska viner som är speciellt utvalda av en sommelier.

 

Ta en titt i en av Emirates Airbus A380!

 

Bild på sponsring med flygbolaget Emirates

Taggar i artikel
, , , ,
Skrivet av
Mer från Mia

Därför älskar vi charmiga Rom

Rom har blivit en riktig klassiker när det kommer till weekenddestinationer och...
Läs mer

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *