Åk på fotbollsweekend till Berlin

Bild på Brandenburg Gate i Berlin, Tyskland

Intresset för europeisk fotboll fortsätter att vara superstort, inte minst för tyska Bundesliga. Här hittar du några av världens bästa lag med spelare i toppklass. Så ta med dig en vän som är fotbollsentusiast ut i fingerspetsarna och spendera en härlig weekend i den tyska huvudstaden!

 


Flyg från Köpenhamn till Berlin, priser fr. 922 kr t/r!


 

Heja fram Hertha BSC på Olympiastadion

Bild från Olympiastadion i Berlin, Tyskland
Olympiastadion

Bundesliga drar igång igen under slutet av augusti/början av september och detta är en perfekt tid att boka in din weekend. För vad är väl bättre än att kolla på fotboll med en öl i handen när det är drygt 20 grader? Stadens största och mest framgångsrika lag, Hertha BSC, spelar sina matcher på arenan Olympiastadion. Här kan du, tillsammans med knappt 74 500 andra engagerade supportrar, heja fram hemmalaget till nästa vinst. Den magiska stämningen och det häftiga adrenalinpumpet är svårt att undvika.

 


Flyg från Göteborg till Berlin, priser fr. 1104 kr t/r!


 

Njut av en stor stark på Berlins barer

Bild på ett stort glas med öl

Ingen fotbollsweekend är komplett utan härliga barbesök med äkta tysk öl. Allra härligast avnjuts en stor stark ute i den varma sensommarsolen. Så varför inte bege dig till Prater Beer Garten som, likt namnet avslöjar, har en stor ölträdgård där du kan kombinera din dryck med en klassisk bratwurst eller pretzel.

 


Flyg från Stockholm till Berlin, priser fr. 1115 kr t/r!


 

Inte bara fotboll

Bild från Berlin i Tyskland

Även om du säkerligen hade velat, så blir det tufft att fylla varje dag med fotboll. Så när du ändå är här ska du givetvis passa på att utforska staden och allt den har att erbjuda. Här finns exempelvis ett otal historiska sevärdheter i form av Berlinmuren, förintelsemonumentet och Checkpoint Charlie. Men det finns också roliga upplevelser i form av Madame Tussauds eller spännande Berlin Dungeon.

 

Trevlig resa!

Taggar i artikel
, , ,
Skrivet av
Mer från Mia

Greklands 8 finaste stränder

I Grekland hittar du några av Europas, eller till och med världens,...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *