Indiens 5 bästa stränder

Bild på solnedgång över strand

Med en av världens allra längsta kuststräckor är det inte särskilt förvånande att du också hittar en stor mängd vackra stränder i Indien. Här kan du med största sannolikhet hitta en strand som passar just dina preferenser, vare sig det är ett typiskt turistställe eller en avskild plats bland vajande palmer.

 

Här listar vi 5 av Indiens allra bästa stränder!

 


Flyg från Stockholm till Trivandrum med Jet Airways, priser fr. 5802,-


 

Varkala Beach

Bild på Varkala Beach i Indien

Den vackra stranden Varkala Beach ligger ungefär en timme norr om Trivandrum som är huvudstad i regionen Kerala. Här möts du av en spektakulär syn tack vare de pampiga klippor som kantar stranden.

 


Flyg från Köpenhamn till Trivandrum med Jet Airways, priser fr. 6442,-


 

Palolem Beach

Bild från Palolem Beach i Goa, Indien

Långt söderut i Goa hittar du Palolem Beach som sägs vara regionens allra vackraste strand. Den omges av en tät skog med kokospalmer som tillsammans med den härliga sanden ger ett nästintill magiskt intryck. Palolem fortsätter att växa i popularitet och attraherar årligen en stor mängd turister.

 


Flyg från Köpenhamn till Goa med Jet Airways, priser fr. 6100,-


 

Arambol Beach

Bild från Arambol Beach i Indien

Längs Goas nordligaste kustremsa hittar du Arambol Beach. Området som tidigare hade samma karaktär som en liten, lugn fiskeby har nu istället blomstrat i takt med att allt fler resenärer har hittat hit.

 


Flyg från Stockholm till Goa med Jet Airways, priser fr. 6243,-


 

Cola Beach

Bild från Cola Beach i Indien

Cola Beach ligger tämligen avskilt och det kan vara något svårt att ta sig dit, men det kommer väl värt mödan när du kommer fram. Inte minst för att det i anslutning till stranden också ligger en lagun. Stranden är perfekt för dig som orörda platser som ännu behövt utstå något större tryck från turister.

 


Flyg från Göteborg till Goa med Jet Airways, priser fr. 6383,-


 

Vagator Beach

Bild från Vagator Beach i Indien

Vagator Beach ligger i norra Goa och kantas av röda klippor och nämns ofta som en av de vackraste stränderna i området. Tack vare att den ligger en bit ifrån de stora turistresmålen så är stranden lugnare och tystare än många andra. Solnedgången sägs också vara något utöver det vanliga och många indier åker hit just för att beskåda den.

 

Bild på sponsring med flygbolaget Jet Airways

 

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

9 bilder som kommer få dig att längta efter en semester

Den varma luften, den skinande solen, den goda maten och den härliga...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *