Gör som Beyoncé och semestra i Hamptons

The Hamptons, som ligger på Long Island cirka 2 timmars bilfärd från New York, har kommit till att bli ett hett resmål bland några av världens största kändisar. Några som älskar att återvända hit är Beyoncé och hennes man Jay-Z. Men det finns också goda chanser att se andra celebriteter som till exempel Jennifer Lopez och Jon Bon Jovi som båda äger hus här.

 

Här får du en inblick i varför kändisarna älskar den vackra idyllen The Hamptons.

 


Flyg från Stockholm till New York med British Airways, priser fr. 3723,-


 

Lugn och ro eller fullt ös – du bestämmer

Bild på Montauk Point Light i The Hamptons utanför New York, USA
Montauk Point Light

Hamptons är fullt av kontraster. Här finns gott om både restauranger och nattklubbar där du kan tillbringa dina kvällar. Likväl hittar du också härliga stränder och goda möjligheter till avkopplande aktiviteter som fiske. Men den stora fördelen är givetvis att Hamptons är en perfekt tillflyktsort när sommarhettan intagit New York.

 

Lyxshopping bland välkända märken

Bild på ungt par med shoppingkassar

Trots att du lämnar New York behöver du inte oroa dig för att shoppingen skulle bli lidande. Bege dig till Main Street i East Hampton Village och shoppa lyxiga designerplagg, accessoarer och smycken från märken som Coach, Gucci, Magaschoni, Ralph Lauren och Tiffanys.

 


Flyg från Köpenhamn till New York med British Airways, priser fr. 3774,-


 

Härliga stränder för lata dagar i solen

Bild från strand i The Hamptons utanför New York, USA

Längs Atlantkusten hittar du kilometerlånga Coopers Beach som utan tvekan är en av de mest populära stränderna i The Hamptons. Den anses ofta också vara en av landets allra finaste. För lite mer avslappnad atmosfär kan du planera in ditt strandhäng på Sagg Main Beach som lockar besökare i alla åldrar. Flera omtyckta stränder är bland annat Atlantic Beach, Indian Wells Beach och Flying Point Beach.

 

Idealt för golfaren

Bild på en golfare som svingar

The Hamptons är ett lämpligt resmål för alla de som älskar att spela golf. Här finns nämligen flera fina banor att välja mellan och de håller alla hög standard. Många av klubbarna är endast öppna för medlemmar men det kan alltid vara värt att ringa och förhöra sig om en ledig tee time.

 


Flyg från Göteborg till New York med British Airways, priser fr. 3695,-


 

Kändisarna som äger en bostad i The Hamptons

Beyoncé brukar hyra ett pampigt hus när hon semestrar i The Hamptons. Det finns däremot en stor mängd celebriteter som valt att spendera ett flertal miljoner för att kunna köpa en bostad här.

  • Jennifer Lopez
  • Steven Spielberg
  • Jon Bon Jovi
  • Jerry Seinfeld
  • Alec Baldwin
  • Gwyneth Paltrow
  • Sarah Jessica Parker
  • Paul McCartney
  • Scarlett Johansson

Richard Gere har också ägt ett hus här fram tills nyligen. Han sålde bostaden under början av sommaren för över $36 miljoner.

 


Hitta ditt boende i The Hamptons här!


 

Bild på sponsring med flygbolaget British Airways

 

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

5 måsten när du semestrar i San Diego

San Diego ligger allra längst ner i västra Kalifornien och har hela...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *