5 aktiviteter barnen kommer älska i Florida

Bild på familj i vattenbrynet på en strand

Skippa välbesökta Disney World och Universal Studios när du tar med dig barnen till Florida. I solskensstaten finns nämligen en stor mängd andra aktiviteter som kommer att uppskattas av både stora och små. Här listar vi fem andra heldagsaktiviteter i Orlando som dina barn kommer att älska!

 


Flyg från Stockholm till Orlando med British Airways, priser fr. 4.690 kr


 

Kennedy Space Center

Bild från Kennedy Space Center i Florida

Kennedy Space Center där ni bland annat kan träffa en astronaut och flyga i en simulator, brukar vara väldigt populärt bland barnen. Här lär sig hela familjen allt som finns att veta om rymden. Titta på en IMAX-film, prova fler än 60 interaktiva pekskärmsupplevelser och testa hur ni själva hade klarat er som astronauter. Dagen avslutas lämpligast med lite god rymdglass.

 


Köp biljetter till Kennedy Space Center


 

Legoland Florida

Bild från Legoland Florida i USA
Bild: legoland.com

På Legoland Florida kan du och familjen roa er med över 50 olika åkattraktioner, utställningar, föreställningar och ett vattenland. Här kan ni imponeras över alla legodjur som är byggda helt med de små klossarna, testa seglarskolan eller varför inte låta barnen ta körkort. Hela familjen kommer garanterat ha en alldeles fantastisk upplevelse på Legoland Florida.

 


Flyg från Göteborg till Orlando med British Airways, priser fr. 4.662 kr


 

WonderWorks

Bild från WonderWorks i Florida, USA
Bild: WonderWorks Facebook

WonderWorks är en nöjespark för sinnet där ni kan roa er med att utforska över 100 interaktiva utställningar. Vad sägs till exempel om att uppleva hur jordbävning känns, bli bortblåst av orkanvindar på 115 km/h, utforska rymden, flyga ett stridsflygplan eller köra din egen berg-och-dalbana? Här finns också en 4D-biograf, en hinderbana och en tunnel där allt är upp och ner. Ni behöver definitivt inte oroa er över att bli uttråkade när ni besöker WonderWorks.

 

Fun Spot America

Bild från Fun Spot America i Florida, USA
Bild: Fun Spot America Facebook

På Fun Spot finns något för alla åldrar. Här kan du tillbringa dagen med spännande åkattraktioner, berg-och-dalbanor, arkadspel och go-kart. Det finns också ett område som är speciellt anpassat för yngre barn. Unikt för Fun Spot i Orlando är att du kan åka White Lightning som stadens enda berg-och-dalbana i trä. Om du uppskattar en härlig adrenalinkick borde du prova ”slänggungan” SkyCoaster, hela 76 meter upp i luften.

 


Flyg från Köpenhamn till Orlando med British Airways, priser fr. 6.381 kr


 

Gatorland

Bild från Gatorland i Orlando, Florida
Bild: Gatorland Orlando Facebook

På Gatorland får hela familjen en chans att lära sig mer om alligatorn som är ett av Floridas mäktigaste rovdjur. Här bor över 4000 alligatorer men också ormar och andra exotiska djur. Det anordnas olika typer av föreställningar och det finns även en park där barnen kan få klappa på djuren.

 


Köp biljetter till Gatorland


 

 

 

Bild på sponsring med flygbolaget British Airways

Skrivet av
Mer från Mia

Prisvärd premiumupplevelse med World Traveller Plus

Det finns förmodligen inte någon som skulle tacka nej till extra benutrymme...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *