Det perfekta sällskapet på din resa

Bilder från Karavan reseguider

Under juli fick 40 ovetande resenärer en liten överraskning. I samarbete med Karavan hade vi nöjet att skicka ut reseguider för fyra olika destinationer. Vardera tio resenärer som hade bokat en resa till Berlin, Köpenhamn, Mallorca och Nice fick hem den ultimata guiden för just deras resmål.

 


Bild på omslag till Karavan Reseguider


 

Ta dig bortom turistfällorna

Karavans reseguider är perfekta, inte bara för att de är praktiska och lätta att ha med sig, utan också för att de är proppfulla med all möjlig information om det aktuella resmålet. Det bästa är att de tar dig bortom turistfällorna och låter dig uppleva de riktiga guldkornen. Var finns exempelvis New Yorks häftigaste kvarter, Stockholms bästa bar eller den vackraste strandviken på Mallorca?

 


Bild på omslag till Karavan Reseguider


 

Din roliga och lojala vän

Tanken är att reseguiden ska fungera som en kompis du ska resa och hälsa på. Den ska vara din roliga och lojala vän som känner till gömda restauranger, udda sevärdheter och otippade butiker. Alla guider är skrivna av svenskar som bor eller har bott på de aktuella resmålen, så du kan vara säker på att alla tips och rekommendationer kommer garanterat göra din resa alldeles oförglömlig.

Mer information om Karavans reseguider hittar du här!

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Mia

Många anledningar att resa med Virgin Atlantic

Det finns flera anledningar till varför Virgin Atlantic står ut från övriga...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *