Flyg i egen svit med Singapore Airlines

Bild på Singapore Airlines sviter ombord

Tycker du att det lätt blir något trångt på planet? Är det jobbigt när grannen trängs på armstödet? Brukar flygplansmaten vara ganska så intetsägande? Har du svarat ja på dessa frågor kommer du älska Singapore Airlines sviter.

 


Flyg från Stockholm till Singapore med Singapore Airlines i ekonomiklass, priser fr. 5.860,-


 

Personliga sviter med total avskildhet

Bild på Singapore Airlines sviter ombord

Du behöver aldrig bekymra dig över irriterande resenärer när du flyger i Singapore Airlines svit. Här behöver du inte dela med dig av ditt personliga utrymme. Du reser lugnt och med högsta komfort i din individuella kabin som har både skjutdörrar och fönster med persienner. Det stora utrymmet innebär dessutom att det finns plats för en fristående säng, helt separerad från ditt säte.

 


Flyg från Göteborg till Singapore med Singapore Airlines i ekonomiklass, priser fr. 5.832,-


 

Lyxig design

Bild på Singapore Airlines sviter ombord

De individuella kabinerna är designade av fransmannen Jean-Jacques Coste som i vanliga fall designar lyxyachter. Sviterna är smakfullt inredda i färger som går i beige och brunt. Detaljerna i läder och trä sätter pricken över i:et när det kommer till att skapa en mysig och hemtrevlig atmosfär.

 


Flyg direkt från Köpenhamn till Singapore med Singapore Airlines i ekonomiklass, priser fr. 5.482,-


 

Sov gott i dubbelsäng när du reser med din partner

Bild på Singapore Airlines sviter ombord

Om du reser med en partner vill ni såklart kunna spendera tid tillsammans ombord. Singapore Airlines lösning är att mittsviterna kan slås ihop så att de skapar vad som känns som ett litet hotellrum. Det bästa är givetvis att ni får möjlighet att slumra ihop i en dubbelsäng.

 


Flyg från Stockholm till Bali med Singapore Airlines i ekonomiklass, priser fr. 6.513,-


 

Utsökta måltider skapade av världens bästa kockar

Bild på Singapore Airlines sviter ombord

Det är inte varje dag som man har möjlighet att äta maträtter som är skapade av hyllade kockar. Dessutom serveras maten på porslin från Wedgwood som är specialdesignat för Singapore Airlines. Du har möjlighet att boka din huvudrätt upp till 24 timmar innan du flyger där du väljer från ett stort utbud av förstklassiga måltider som du kan kombinera med ett utsökt vin. Flygbolaget ser också till att just dina behov tillgodoses om du har några särskilda önskemål.

 


Flyg från Göteborg till Bali med Singapore Airlines i ekonomiklass, priser fr. 6.485,-


 

Obegränsad underhållning på 23”-skärm

Bild på Singapore Airlines sviter ombord

När du flyger i en svit behöver du aldrig bekymra för att bli uttråkad, inte ens på de allra längsta rutterna. Ta del av över 1000 underhållningsalternativ i form av filmer, tv-program, musik, spel och appar på din personliga 23”-skärm.

 


Flyg från Köpenhamn till Bali med Singapore Airlines i ekonomiklass, priser fr. 6.135,-


 

Bild på sponsring med flygbolaget Singapore Airlines

 

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

Så reser du bekvämt och prisvärt under långresor

När det är dags att boka in en långresa är det många...
Läs mer

1 Comment

  • Vem skulle inte vilja resa sådär, men priset är alldeles för högt för att man bara skulle reflektera över det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *