6 mysiga boenden i Yosemite

Bild från nationalparken Yosemite i Kalifornien, USA

Det kryllar knappast av pampiga hotell i och omkring nationalparken Yosemite. Du kan inte heller räkna med några lyxresorter med alla tänkbara faciliteter. Här är det närheten till naturen som är central och många boenden är därför mer likt stugor än klassiska hotellbyggnader. Men vi garanterar att mysfaktorn är hög!

 

Här är listan för dig som letar efter boende i Yosemite!

 


>> Allt du behöver veta om Yosemite! <<


 

Yosemite View Lodge

Bild från hotellet Yosemite View Lodge i Kalifornien, USA
Bild: Jonna Jinton – www.jonnajinton.se

Yosemite View Lodge ligger i El Portal, halvvägs mellan Mariposa och Yosemite Valley. Det erbjuder all den komfort som du kan förvänta dig av ett lyxhotell. Men samtidigt ligger Yosemite View Lodge endast några få steg från en myriad av äventyr, aktiviteter och häpnadsväckande naturscener.

 


Läs om Jonna Jintons vistelse på Yosemite View Lodge!


 

Bild från hotellet Yosemite View Lodge i Kalifornien, USA
Bild: Jonna Jinton – www.jonnajinton.se

Hotellet är det boende som ligger närmast Yosemite Valley och är designat för att följa kanten på Merced River. Merparten av rummen har en fantastisk utsikt över floden, antingen från en balkong eller från ett utomhusspa.

 


Boka Yosemite View Lodge, pris fr. 1167 kr!

Boka flyg + 7 nätter på Yosemite View Lodge, pris fr. 8449 kr/pers!


 

Yosemite Westgate Lodge Hotel

Bild från Yosemite Westgate Lodge Hotel i Kalifornien, USA

Yosemite Westgate Lodge Hotel är det mest moderna boendet längs Highway 120 i Yosemite National Park. Du bor i något av de 48 lyxiga och nyrenoverade rummen. De flesta har två queen size-sängar vilket gör att de passar utmärkt för familjer eller grupper. På Yosemite Westgate Lodge Hotel finns också en uppvärmd pool, spa, lekplats och en intilliggande restaurang. Bakom fastigheten utbreder sig en vacker äng som lämpar sig väl för picknicks under dagtid eller för att njuta av stjärnhimmeln på natten.

 


Boka Yosemite Westgate Lodge Hotel, pris fr. 921 kr!

Boka flyg + 7 nätter på Yosemite Westgate Lodge Hotel, pris fr. 7588 kr/pers!


 

Best Western Plus Yosemite Way Station Motel

Bild från Best Western Plus Yosemite Way Station Motel i Kalifornien, USA

Inbäddat bland Sierra Nevada Mountains majestätiska skönhet hittar du Best Western Plus Yosemite Way Station Motel. Det är ett utmärkt ställe att bo när du reser i Kaliforniens Gold Country. Med sitt läge på Highway 140 ligger det endast 5 mil från det största vattenfallet i Yosemite Valley och nära de berömda mammutträden.

 


Boka Best Western Plus Yosemite Way Station Motel, pris fr. 1078 kr!

Boka flyg + 7 nätter på Best Western Plus Yosemite Way Station Motel, pris fr. 8126 kr/pers!


 

Miner’s Inn

Bild från hotellet Miner’s Inn i nationalparken Yosemite, Kalifornien

Miner’s Inn är bekvämt beläget i Mariposa och erbjuder 78 rymliga rum samt flera lyxsviter som passar bra för familjesemestrar, de som reser på tu man hand eller gruppresor. Bor du i en svit kan du välja om du vill ha en öppen spis eller en jacuzzi i rummet.

På hotellet finns också pool och spa vilket lämpar sig ypperligt innan det är dags för en läcker måltid på Miner’s Inn Restaurant and Lounge. Därefter kan du lyssna på livemusik eller karaoke i hotellets salong med guldrushtema.

 


Boka Miner’s Inn, pris fr. 706 kr!

Boka flyg + 7 nätter Miner’s Inn, pris fr. 6835 kr/pers!


 

Yosemite Gold Country Lodge

Bild från hotellet Yosemite Gold Country Lodge i Kalifornien, USA

På Yosemite Gold Country Lodge bor du med hög standard i rum som är idealistiska för korta semestrar eller länge besök i Yosemite. Nationalparken ligger nämligen endast 25 minuter bort. Efter en härlig natts sömn njuter du av en häpnadsväckande utsikt över bergen med morgonkaffet i handen.

 


Boka Yosemite Gold Country Lodge, pris fr. 1417 kr/natt!

Boka flyg + 7 nätter på Yosemite Gold Country Lodge, pris fr. 9324 kr/pers!


 

Cedar Lodge

Bild från hotellet Cedar Lodge i nationalparken Yosemite, Kalifornien

Cedar Lodge är ett utmärkt alternativ för dig som vill bo i nationalparken Yosemite och en favorit när det gäller hotell i El Portal. Här bor du prisvärt, pittoreskt och mysigt bara 12 kilometer ifrån parken. Du har därför lätt för att ta dig till alla spektakulära naturupplevelser i området. Oberoende vilken årstid du besöker Yosemite så erbjuder Cedar Lodge alla bekvämligheter du kan tänka dig.

 


Boka Cedar Lodge, pris fr. 744 kr/natt!

Boka flyg + 7 nätter på Cedar Lodge, pris fr. 6967 kr/pers!


 

Skrivet av
Mer från Mia

10 saker du inte visste om Philadelphia

Sett till antalet invånare är Philadelphia den femte största staden i USA....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *