Boka resa med British Airways – Vinn 2 flygbiljetter till London!

Bild för tävling med British Airways

Nu har du möjlighet att vinna två flygbiljetter till favoritstaden London. Boka en resa till USA med British Airways så får du automatiskt ett mejl som ger dig mer information om hur du deltar i tävlingen. I detta får du en länk till en tävlingssida där det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska vinna och vem du hade tagit med dig!

Tävlingen pågår t.o.m. 30 oktober och vinnaren presenteras 7 november 2016.

Bild på British Airways logotyp

 

Tävlingsregler

– Arrangören av denna tävling är Flygstolen Nordic AB

– För att delta i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre

– Vinnaren är själv ansvarig att betala in eventuell vinstskatt till Skatteverket.

– Avresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

– Priset avser biljetter i ekonomiklass med British Airways

– Vinsten kan ej överlåtas, ändras eller säljas, utan är personlig

– Vinnaren ansvarar själv för visum, boende och transportkostnader till och från flygplatsen

–  Vissa restriktioner kan förekomma för bokning under skollov och högsäsong.

Taggar i artikel
Skrivet av
Mer från Mia

12 skotska inspelningsplatser från Outlander

Efter en lång väntan är det dags att återigen följa Claire och...
Läs mer

16 Comments

 • En fullsatt publik, tonvis med öl, människor i halsdukar och matchtröjor, hejarramserna fyller stadion med sitt vrål. Där sitter jag med min sambo och fryser medan det är den bästa dagens i hans liv, för första gången så kan jag tänka mig att följa med på en oförglömlig resa och se Zlatan kicka fotboll som aldrig förr.
  Allt för han som betyder mest.

 • Om jag vinner denna resa skulle jag ta med min fantastiska mamma som blev änka i somras. Hon behöver ha något roligt att se fram emot.

 • Att blanda min sambos intressen med mina skulle denna resa innebära. Vi har aldrig provat att åka på en gemensam trivselresa. Hon får titta i affärer, shoppa, äta och jag får titta på fotboll och ta någon öl på en gammaldags pub :)

 • Jag skulle ta min son dit, han har aldrig varit i London, vi skulle besöka Harry Potter på Warner bros studios, British music experiance, han älskar rockmusik, sen vidare till Hard Rock Café. Om vi hinner Windsor castle. En mysig PUB och restaurang får avsluta, i Chinatown, Gerads Corner är en av de bästa.

 • I London väntar allt vad vi vill ha.
  Musikal, fotboll, en pint och en promenad i Hyde park blir vår första dag.
  Sedan kastar sig min fru och och jag in shoppingens paradis, runt Oxford Street här finner vi även varor från Paris.
  När plånboken är tom är det dags att sitta ner och koppla av. En tur på Thames och ett besök på meridian line är vad som är kvar.

 • London är staden med klassiska sevärdheter och spännande utflyktsmål. Här finns allt man kan tänka sig för en fantastisk tur med allt från en fascinerande blandning av ny och gammal arkitektur till intressanta museer, mysiga parker och spektakulär utsikt från Europas största pariserhjul. Jag skulle ta med min sambo som aldrig varit där men alltid drömt om staden med shopping, kultur, uteliv, Harry Potter eller besöka Trafalgar Square och Piccadilly Circus. London är ju den ikoniska världsstaden som trots sin storhet ändå lyckas behålla det där genuint brittiska så hoppas nu på tur att genom flygstolen.se vinna en oförglömlig romantisk resa med min man i en av Europas vackraste huvudstad.

 • Hade varit bästa överraskningen att ta med min sambo iväg på en resa, den första efter att vi blivit föräldrar.

 • Brukar vara i London varje år, vore synd att missa detta. Jag kommer att ta med mig min underbara blivande man dit. Hoppas på tur, då vi haft ett tufft år

 • Var i London för många år sen på klassresa i nian så skulle vara kul att komma tillbaka tillsammans med min make som jag snart har varit gift med i 30 år

 • Alla pratar om London och jag har aldrig varit där och hade varit jätteroligt om jag hade vunnit då skulle jag överskatta min man med denna resan och kunna få den smekmånad som aldrig blev för 27 år sen .

 • Om jag vinner det blir det fantastiskt.
  Jag skulle ta med mig min underbara man och mina söta tre barn som gillar fotboll och spelar fotboll i kallhäll FF.

 • London för att koppla va men min bästa vän skulle bli toppen att uppleva, med tanken att aldrig varit där tidigare

 • Hemma typ som föredrar att snickra på sommarstugan. Kanske bryta trenden med rostfri trallskruvning o kantarellplockning och ra med hustrun till London.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *