6 anledningar att kryssa med Costa Cruises

Bild på Costa Cruises-fartyg

Följ med Europas största kryssningsrederi på en resa till din drömmars destination. Costa Cruises tar dig över hela världen och gör din semester till ett minne för livet. Som om inte det är nog ger vi dig sex anledningar att boka in en kryssning med Costa Cruises.

 


Allt du behöver veta om Costa Cruises!


 

1. Det är plånboksvänligt

Bild på äldre par som är på kryssning

Det finns flera orsaker till varför en kryssning med Costa Cruises är bra för plånboken. För det första erbjuder rederiet konkurrenskraftiga priser till destinationer över hela världen. Vad sägs till exempel om en kryssning som går mellan Maldiverna, Sri Lanka och Indien från endast 4.489 kr? (Läs mer här!).

Den stora fördelen med att kryssa med Costa Cruises, i jämförelse med en mer traditionell semester, är också att i princip allt ingår i priset. Så se till att utnyttja alla aktiviteter till fullo och att frossa i ordentligt i maten.

 

2. Upplev flera destinationer under samma resa

Bild på par som är på kryssning

Något som toppar listan över att kryssa med Costa Cruises är att du får uppleva flera sagolika destinationer under en och samma resa. Välj bland många spännande rutter med allt från paradisresmål till kryssningar där du korsar hela Atlanten. Det bästa är du bara behöver packa upp en gång. Sedan tar ditt flytande hotell dig från stad till stad eller från ö till ö.

 


Kryssa Mauritius – Seychellerna – Madagaskar fr. 6199 kr


 

3. Barnen älskar kryssningsfartygen

Bild från lekrum ombord på ett Costa Cruises-fartyg

Costa Cruises är perfekt för barnen, oavsett ålder. Fartygen erbjuder gott om aktiviteter och klubbar för både de minsta och tonåringarna. Du kommer aldrig att behöva bekymra dig om att hålla barnen sysselsatta – det ordnar Costa Cruises åt dig.

 

4. Du slipper tidskrävande planering

Bild på ett par som är på kryssning

Att planera en semesterresa kräver både tid och energi. När du väl har bokat din kryssning så tar Costa Cruises hand om resten. Du behöver inte leta hotell, fundera över transport eller försöka få ihop dagsaktiviteter som ska passa alla. Istället åker du behagligt från hamn till hamn och kan välja att utforska det som du och din familj tycker är intressant.

 


Kryssa Maldiverna – Sri Lanka – Indien fr. 4489 kr


 

5. Allt är samlat på ett och samma ställe

Bild från stor salong ombord på ett av Costa Cruises-kryssningsfartyg

Ett kryssningsfartyg kan närmast liknas med en flytande stad. Här finns allt samlat under ett och samma tak, så du behöver aldrig oroa dig för att gå sysslolös under din semester. Efter en god frukost kan du tillbringa förmiddagen med att bättra på brännan vid poolen följt av eftermiddagsshopping. På kvällen kan du äta gott på en mysig restaurang för att sedan se en föreställning eller smutta på en cocktail i baren.

 

6. Den bästa havsutsikten du någonsin upplevt

Bild på par som är på kryssning

Vad är det som alla alltid vill betala extra för på semester? Precis, havsutsikt! Med Costa Cruises njuter du av en havsutsikt som slår alla andra alternativ med hästlängder. Du sitter på första parkett när du kryssar förbi paradis som Mauritius, Maldiverna och Karibien.

 

Bild på sponsring med rederiet Costa Cruises

Skrivet av
Mer från Mia

9 måsten på Hawaii

När du hör Hawaii tänker du förmodligen på Honolulu, Waikiki beach och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *