Balis 5 bästa beach clubs

Bali är fullt av härliga beach clubs att fördriva dagarna på. Köp en uppfriskande cocktail och slå dig ner på första parkett precis vid strandkanten. Njut av en den svalkande havsbrisen, härlig musik och solens varma strålar. Garanterad hög livskvalitet utlovas!

Här listar vi 5 beach clubs som du måste besöka!

 


Flyg från Stockholm till Bali med Qatar Airways fr. 6405 kr


 

Ku De Ta

pin_karta_knapp Jalan Petitenget, Seminyak

Bild från Ku De Ta på Bali, Indiensien
Bild: Ku De Ta Facebook

Ku De Ta är ett av Balis inneställen och anses av många vara något av en trendsättare när det gäller nattliv. Dess unika layout innehåller ett restaurangområde, en bar, en stor trädgård precis vid strandkanten där event arrangeras och ett särskilt VIP-område. Ku De Ta har dessutom ett alldeles eget team av internationella DJs som ser till att feststämningen är hög.

 

Potato Head Beach Club

pin_karta_knapp Jalan Petitenget 51B, Seminyak

Bild från Potato Head Beach Club på Bali i Indonesien
Bild: Potato Head Beach Club Facebook

Potato Head Beach Club har snabbt kommit att bli en av de mest populära strandklubbarna i området Seminyak. Här hänger du i strandbaren som är omringad av en pampig inifinitypool. Potato Head anordnar med jämna mellanrum stora event där internationella DJs och kändisar uppträder med havet som bakgrund. Men stället passar inte bara de som söker lite fart och fläkt. Det passar också bra för barnfamiljer tack vare barnpoolen och den mysiga stämningen under dagtid.

 


Flyg från Köpenhamn till Bali med Qatar Airways fr. 6585 kr


 

Sundays Beach Club

pin_karta_knapp Jalan Pantai Selatan Gau, Banjar Wijaya Kusuma, Ungasan

Bild från Sundays Beach Club på Bali i Indonesien
Bild: Sundays Beach Club Facebook

Sundays Beach Club ligger vid en alldeles magisk strand med perfekta vågor och hela stället har en medelhavskänsla. Här finns en 165 meter lång sandstrand som du kan njuta av under dagen och som anses vara en av de bästa på Bali. Du kan sysselsätta dig med ett stort urval av roliga aktiviteter i form av att paddla kajak, snorkla och spela beachvolleyboll. Slå dig sedan ner i en solstol under ett parasoll och insup lugnet.

 

Azul Beach Club

pin_karta_knapp Jalan Padma 2, Legian

Bild från Azul Beach Club på Bali i Indonesien
Bild: Azul Beach Club Bali

Azul Beach Club är ett av de bästa ställena i Legian om du vill smutta på drinkar i avslappnad miljö, njuta av havsbrisen och beskåda vackra solnedgångar. Azul är perfekt när du söker skydd från den pressande värmen men fortfarande vill tillbringa dagen vid havet. Här finns ett stort urval av unikt komponerade drinkar av framstående mixologer som du borde prova.

 


Boende på Bali fr. 89 kr/natt!


 

Nikki Beach Bali

pin_karta_knapp Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort, Nusa Dua

Bild från Nikki Beach Bali i Indonesien
Bild: Nikki Beach Bali

Nikki Beach Bali slog upp dörrarna under 2014 och är beläget vid den vita sandstranden i anslutning till hotellet Sofitel Bali Nusa Dua. Ofta anses det vara den allra trendigaste strandklubben i området. Här kombineras mat, musik, mode, film och konst i en härlig blandning i en sagolik omgivning. Tillbringa dagen i solstolen vid den stora bassängen och simma bort till poolbaren där du kan beställa uppfriskande cocktails, gott bubbel eller smårätter. Besöker du Nikki Beach Bali på helgen kan du smaka på deras “Amazing Sunday Brunch”.

 

Bild på sponsring med flygbolaget Qatar Airways

Skrivet av
Mer från Mia

Hipsterguide till Kreuzberg

Kreuzberg är en stadsdel i Berlin som under senare år växt fram...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *