Vinterns bästa kryssningar

00014903

Om du bara ska åka på en enda kryssning i ditt liv så har Costa Cruises tre rutter som är alldeles magiska. Res längs kristallklara vatten förbi några av världens mest omtalade paradis. Vad sägs till exempel om Mauritius, Seychellerna och Madagaskar?

 

Här kan du läsa om 3 av Costa Cruises bästa kryssningar!


Paradiskryssning till Mauritius, Seychellerna och Madagaskar

Rutt: Port Louis, Victoria, Nosy Be, St. Denis, Port Louis

Bild från Seychellerna och kryssningsrutt med Costa Cruises

Upplev några av världens drömmigaste resmål under en två veckor lång kryssning med fartyget Costa neoRomantica. Detta är resan för dig som är redo för avkoppling, vill uppleva orörd natur och helt sagolika sandstränder med vajande palmer som inramning. Men på Mauritius väntar också spännande upptäckter och häftiga naturupplevelser.

 


Boka Paradiskryssningen fr. 6199 kr


 

Fartyget är totalrenoverat och inrett i elegant stil. Du kommer garanterat bli hänförd redan när du kliver på neoRomantica. Förbered dig sedan på att slappna av eftersom Costa Cruises personal tar hand om allt för att du ska få en alldeles magisk kryssning.

 


Flyg från Stockholm till Mauritius fr. 7790 kr


 

Drömkryssning till Maldiverna, Sri Lanka och Indien

Rutt: Male, Colombo, Mormugao, Mumbai (New Mangalore, Cochin, Male)

Bild från Maldiverna och kryssningsrutt med Costa Cruises

Kryssa en eller två veckor med fartyget Costa neoClassica från drömresmålet Maldiverna till Indien via Sri Lanka. Detta är definitivt resan för dig som känner en dragning till att besöka himmelska orörda öar. På Maldiverna möts du av lugnande vita stränder och ett kristallklart vatten som glittrar i solen.

 


Boka Drömkryssningen fr. 4489 kr


 

Följ med på en klassisk kryssning i sagolik miljö. Du reser med ett fartyg som är designat för att skapa en elegant och välkomnande atmosfär. Här finns allt du kan önska dig i form av restauranger, aktiviteter och underhållning.

 


Flyg från Stockholm till Maldiverna fr. 4533 kr


 

Atlantkryssning till Karibien

Rutt: Savona, Marseilles, Barcelona, Malaga, Casablanca, Funchal, Teneriffa, Barbados, Martinique, Guadeloupe

Bild från Karibien och kryssningsrutt med Costa Cruises

Kryssa med Costa Favolosa över Atlanten och njut av Karibiens barfotastränder. Detta är en drömresa som du kan åka på hela året om. Upplev exotiska vyer, exklusiva platser och helt oförglömliga landskap. Om du älskar öppet hav, tropisk hetta och att koppla av på fantastiska stränder så är detta definitivt en semester för dig.

 


Boka Atlantkryssningen fr. 4849 kr


 

Fartyget du kryssar med är helt magiskt och vackert dekorerat med fulländad teknologi. Stora, öppna ytor välkomnar gästerna och högkvalitativ underhållning finns att tillgå när som helst under dagen eller natten.

 


Flyg från Stockholm till Genua fr. 2135 kr


 

Bild på sponsring med kryssningsrederiet Costa Cruises

Skrivet av
Mer från Mia

Svenskarnas favoriter i vinter

Äntligen är det högsäsong för långa vinterresor till solen och värmen. Därför...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *