Kryssningsfartygen du måste se

Bild på Costa Cruises-fartyg

Som Europas största kryssningsrederi kan Costa Cruises erbjuda dig det bredaste utbudet av valmöjligheter när det gäller resvägar och fartyg. Alla Costa-fartyg är utformade på ett sätt som kombinerar komfort, underhållning och nöje i sann italiensk stil.

Här kan du läsa om vad du kan förvänta dig när du kliver på ett av Costas kryssningsfartyg!

 


Paradiskryssning: Mauritius, Seychellerna, Madagaskar fr. 6199 kr


 

Bo som på ett lyxigt hotell

Bild på svit ombord på Costa Cruises
Svit med jacuzzi på balkongen

Är du orolig över att behöva tillbringa en hel kryssning i en trång liten hytt? Då har du inte sett boendemöjligheterna som finns ombord på ett Costa-fartyg. Här väljer du mellan insides- och utsideshytter, hytter med privat balkong eller sviter. Du bor alltså precis lika bra som på ett lyxigt hotell om du bara vill.

 


Drömkryssning: Maldiverna, Sri Lanka Indien fr. 4489 kr


 

Oändligt med restauranger och barer

Bild från restaurang på Costa Cruises
Italiensk restaurang

Det är hög tid att glömma de traditionella, omtalade kryssningsbufféerna. När du reser med Costa Cruises kan du njuta av utsöka matupplevelser från alla världens hörn. Ät japanskt ena dagen, smaka på det sydamerikanska köket andra dagen och låt munnen vattnas av en äkta italiensk pizza den tredje. Här finns också en stor mängd barer, bland annat en tysk pub för ölfantasten och en italiensk vinbar för den som vill smutta på ett glas rött.

 


Kryssa i spännande Mellanöstern fr. 5629 kr


 

Håll igång träningen eller ligg på latsidan

Bild från spa på Costa Cruises
Koppla av på spa

Det finns ingen anledning att ligga på latsidan under din semester, om du inte vill förstås. Under en kryssning med Costa Cruises har du tillgång till pooler, jacuzzis, gym, joggingspår och olika sorters pass. För dig som söker avslappning rekommenderas ett besök på Samsara Spa där du kan njuta av flera olika härliga behandlingar.

 


Kryssa över Atlanten fr. 3049 kr


 

All underhållning du kan tänka dig

Bild från teatersal på Costa Cruises
Se många trevliga föreställningar

Hört att det kan vara långtråkigt under en två veckor lång båtfärd? Du har ingen anledning att oroa dig när du kryssar med Costa. Se på teater, gå på rockklubb, se en film i en 4D-biograf, kör en bilsimulator, prova lyckan på casinot, dansa loss på diskoteket, förnya garderoben med lite shopping eller njut av lite tystnad och en bra bok i biblioteket.

 

Bild på sponsring med kryssningsrederiet Costa Cruises

Skrivet av
Mer från Mia

7 saker att göra i San Francisco kring jul

San Francisco är alldeles fantastiskt att besöka kring jul. Luften är frisk,...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *