6 anledningar att bo på Grand Hyatt Dubai

Bild på hotellet Grand Hyatt Dubai i Förenade Arabemiraten

The Grand Hyatt Dubai talar nästan för sig själv. Pampigt, flashigt och lyxigt med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Här listar vi 6 anledningar till varför du borde överväga att bo på hotellet nästa gång du är i Dubai.

 


Boka The Grand Hyatt Dubai fr. 1598 kr/natt


 

Sex skäl att boka Grand Hyatt Dubai

  • Det ligger nära både finans- och underhållningsdistrikt som Dubai International Financial Centre, Dubai World Trade Centre, Dubai Mall och Burj Khalifa.
  • Från hotellet är det bara 10 minuter till Dubai International Airport.
  • The Grand Hyatt Dubai Hotel är ett av de femstjärniga hotell i staden som tilldelats flertalet priser. Bland annat från TripAdvisor, Condé Nast Traveller och Middle East Hotel Awards.
  • Du kan skämma bort smaklökarna på någon av de 13(!) prisbelönade restaurangerna och barerna. Ät libanesiskt på Awtar, fisk och skaldjur med inspiration från Singapore på Peppercrab, en god stek på Manhattan Grill, italiensk på Andiamo eller indiska delikatesser på iZ.
  • Hotellets spa, Ahasees Spa and Club, är även det prisbelönat och erbjuder ett omfattande wellness- och fitnesscenter med ett stort utbud av lyxiga behandlingar. Dessa kompletteras dessutom av bastur, ångrum, inom- och utomhuspooler och tennisbanor.
  • Den golfintresserade kan glädja sig med att The Grand Hyatt Dubai Hotel ligger i direkt anslutning till den välkända 18-hålsbanan Dubai Creek Golf & Yacht Club.

 


Flyg från Stockholm till Dubai fr. 2561 kr


 

Skrivet av
Mer från Mia

5 tips för en bekvämare resa

Förberedelse är a och o för att kunna njuta av en behaglig...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *