5 fantastiska strandhotell i Dubai

Bild över Dubai i Förenade Arabemiraten

Vid det här laget vet du säkert att Dubai kryllar av pampiga lyxhotell. Kanske är du också medveten om att det finns en hel del härliga stränder att tillbringa dagarna på här. Därför känns det inte mer än rätt att tipsa om stadens allra bästa strandhotell där du efter endast ett fåtal steg kan känna sanden mellan tårna.

Läs om stadens bästa hotell precis vid stranden!

 


Flyg från Stockholm till Dubai fr. 2689 kr


 

Hilton Dubai Jumeirah Resort

stars_5_stjärnor

Bild på hotellet Hilton Dubai Jumeirah Resort

Vid Jumeirah Beachs gyllene sand, i hjärtat av marinan, hittar du det femstjärniga lyxhotellet Hilton Dubai Jumeirah Resort. Här finns dessutom ett varuhus på stranden med flera butiker, vattenlekpark och biograf. När du bor på hotellet har du nära till populära Ski Dubai och Wild Wadi Waterpark. Njut av fördelarna med en privat strand eller ta ett dopp i någon av de två poolerna. Blir du sugen på mat och dryck kan du välja mellan hela 12 restauranger och barer.

 


Boka Hilton Dubai Jumeirah Hotel här!


 

Atlantis The Palm

stars_5_stjärnor

Bild på hotellet Atlantis The Palm i Dubai, Förenade Arabemiraten

Pampiga Atlantis öppnade i september år 2008 och sträcker sig över hela 46 hektar varav 17 av dessa är ett stort vattenland. Hotellet har också spännande marina attraktioner och underhållning som hela familjen kommer att uppskatta. När hungern slår till kan du skämma bort smaklökarna på någon av de världskända och prisbelönade restaurangerna.

 


Boka Atlantis The Palm här!

Flyg från Köpenhamn till Dubai fr. 3065 kr


 

Jumeirah Zabeel Saray

stars_5_stjärnor

Bild på hotellet Jumeirah Zabeel Saray i Dubai, Förenade Arabemiraten

Det femstjärniga lyxhotellet Jumeirah Zabeel Saray är planerat in i minsta detalj och är inspirerat av palats från den ottomanska eran. Det ligger exklusivt beläget på västra sidan av ikoniska Palm Jumeirah. Här kan du tillbringa dagen i poolen som erbjuder en härlig utsikt över Persiska viken eller skämma bort dig på hotellets spa med en avslappnande behandling.

 


Boka Jumeirah Zabeel Saray här!


 

Fairmont The Palm

stars_5_stjärnor

Bild från hotellet Fairmont The Palm i Dubai, Förenade Arabemiraten

Fairmont The Palm är en idyllisk femstjärnig resort som ligger i en av stadens mest populära områden, Palm Jumeirah. Här bor du precis vid stranden med kompromisslös utsikt över Persiska viken och marinans skimrande skyline. Alla populära sevärdheter samt flygplatser är belägna inom bekvämt avstånd vilket gör resorten perfekt både för familje- och affärsresan.

 


Boka Fairmont The Palm här!

Flyg från Göteborg till Dubai fr. 3146 kr


 

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

stars_5_stjärnor

Bild från hotellet Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Bo i ett av 361 bekväma rum som samtliga har balkong eller lyxa till med en svit där 24-timmars butlerservice ingår. Du kan också skämma bort dig med en Beach Villa med takterass och pool eller hotellägenheter om du planerar en längre vistelse i Dubai. Njut av mat från världens alla hörn på någon av de åtta restaurangerna eller sju barerna.

 


Boka Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa här!


 

Skrivet av
Mer från Mia

9 bilder som kommer få dig att längta efter en semester

Den varma luften, den skinande solen, den goda maten och den härliga...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *