9 romantiska öar du kommer älska

Det finns inte mycket i världen som toppar en härlig resa på tu man hand, framför allt inte om ni dessutom är på väg till någon av världens många paradisöar. Njut av tystnaden och lugnet medan ni bara fokuserar på varandra. Här är 9 romantiska öar som du garanterat vill se mer av.

 


>> Våra bästa tips för en romantisk resa <<


 

Tahiti

Bild från hotell på Tahiti, en av världens mest romantiska öar

Det är omöjligt att göra en lista över romantiska resmål utan att ta med Tahiti som också kallas för ”Kärlekens ö”. Här finns mycket mer än bara vackra stränder. Ta någon dag att besöka många av de små städerna som göms i det gröna landskapet.

 


Bo på Manava Suite Resort Tahiti fr. 1.958 kr/natt


 

Moorea

Bild från ön Moorea i Franska Polynesien

Moorea är en av de mest hänförande öarna i Franska Polynesien, trots att den ofta anses vara Tahitis lillasyster. Beger er ut på en snorkeltur eller åk med en båt och spana efter valar.

 


Boka ditt hotell på Moorea fr. 760 kr/natt


 

Bora Bora

Bild från hotell på Bora Bora

Här njuter ni av varandras sällskap på en av världens i särklass vackraste öar. Ta mysiga promenader längs vattenbrynet och se solnedgångar likt ni aldrig tidigare skådat.

 


Boka ditt hotell på Bora Bora fr. 1.059 kr/natt


 

Maldiverna

Bild från Maldiverna

Vid det här laget kan du knappast ha missat paradiset som är Maldiverna. Det bästa är givetvis att landet består av flera hundratals vackra öar med kritvit sand som är perfekt för lata stranddagar.

 


Boka ditt hotell på Maldiverna fr. 386 kr/natt


 

Fiji

Bild från strand på Fiji med hängmatta

Fiji är typexemplet på en romantisk ö. Här bjuds du på stilla dagar, magisk miljö och lyxiga hotell. Perfekt när det enda ni vill göra är att fokusera på varandra.

 


Boka ditt hotell på Fiji fr. 177 kr/natt


 

Seychellerna

Bild från strand på Seychellerna

Seychellernas skönhet är svår att jämföra med något annat. Detta i kombination med det häftiga landskapet och hotellresorter i världsklass gör det till en destination som älskas av många.

 


Boka ditt hotell på Seychellerna fr. 493 kr/natt


 

St Lucia

Bild från strand på ön St Lucia

Naturen på St Lucia är som hämtad ur en saga. Öns pampiga berg har varit bakgrund till många romantiska semestrar, bröllopsresor och smekmånader.

 


Boka ditt hotell på St Lucia fr. 503 kr/natt


 

St Barts

Bild från St Barts i Karibien

St Barts är en av amerikanarnas absoluta favoriter när det kommer till smekmånadsdestinationer. Ofta sägs det också vara en lekplats för rika och kända vilket har bidragit till öns exklusiva känsla.

 


Bo på lyxhotell på St Barts fr. 4.962 kr/natt


 

Jamaica

Bild från strand i Negril på Jamaica

Trots att Jamaica allt mer kommit att bli känt för sina familjevänliga all inclusive-hotell så finns här en hel drös med mysiga resorter och minst lika många paradisstränder.

 


Bo på hotell i Montego Bay fr. 383 kr/natt


Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Mia

Vinn 2 flygbiljetter till New York!

I samarbete med Air France KLM presenterar vi en tävling där du...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *