Sökes: Junior Marknadskoordinator

Bild på kontorslokaler tillhörande Flygstolen

Bli en del av ett härligt marknadsteam på ett framgångsrikt e-handelsbolag som präglas av hög kompetens och engagemang!

Flygstolen är en av Skandinaviens ledande onlineresebyråer och Helsingborgs största e-handelsbolag. Vi är en del av Otravo, som är det ledande digitala resebolaget i Benelux med en omsättning på 6 miljarder SEK och 250 anställda. Vi strävar efter fortsatt utveckling med hjälp av innovation, snabbrörlighet och den bästa personalen i branschen.

Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver förstärka vårt marknadsteam. Vi söker dig som vill jobba på onlinebyrå med 36 drivna medarbetare i moderna kontorslokaler på Berga i norra Helsingborg. Vi erbjuder en öppen och prestigelös miljö med stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. Du blir del av en slimmad avdelning där du ges stort individuellt ansvar.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Marknadskoordinator har du en central roll i att upprätthålla Flygstolens digitala marknadsstrategi. I samarbete med flygbolag och turistbyråer planerar och koordinerar du gemensamma marknadsaktiviteter för att öka försäljningen via Flygstolens webbplatser. Tillsammans genomför vi kampanjer för att inspirera, öka kännedom och sälja resor med hjälp av content marketing, sociala medier och erbjudanden. Du kommer även arbeta med e-postmarknadsföring där du ansvarar för utskick till kunder i Sverige, Norge och Danmark.

 

Vem är du?

En förutsättning för tjänsten är att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring. Har du erfarenhet från liknande tjänst är det meriterande. Du är en van användare av Office-paketet och känner dig trygg i det engelska språket. Koordinering av kampanjer ställer dessutom höga krav på din förmåga att strukturera och vara kreativ. Vi ser också att du är prestigelös, trivs med ett högt tempo och tar egna initiativ.

 

Ansökan och tillträde

Tjänsten är heltid. Ansökan skickas till jobb@flygstolen.se ange “Junior Marknadskoordinator” i ämnesraden i ditt mail. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 22 juni 2017.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta marknad@flygstolen.se.

Dela på....
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn7Print this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *