Lyx och komfort i Lufthansas Business Class

Tillgång till lounge, prioriterad ombordstigning på flygplatsen, mer bagage och exklusiva måltider i luften är vad som väntar dig när du väljer att flyga med Lufthansas Business Class. Vill du kunna njuta av flygresan finns inga andra alternativ!

 


>> Hur är det att flyga i första klass? Se här! <<


 

Spara tid med prioriterad check-in

Bild på Lufthansas Priority Check-In

Som resenär i Lufthansas businessklass har du möjlighet att checka in vid en separat prioritetsdisk på flygplatsen. Det innebär inte bara att du sparar tid, utan ger också en mer avslappnad start på din resa. För vad är egentligen värre än att behöva ställa sig längst bak i en redan lång incheckningskö?

 

Två incheckade bagage för gott om plats till nya inköp

Bild på resenärer som flyger med Lufthansa

När du flyger i Business Class är två handbagage samt två resväskor inkluderade. Det incheckade bagaget får väga hela 32 kilo per väska. Det är perfekt om du har varit på en resa där shopping varit centralt och du behöver plats till alla dina nya shoppingfynd. Dina väskor blir dessutom markerade som prioriterat bagage vilket innebär att de kommer först på rullbandet.

 


Flyg i Lufthansas Business Class från Stockholm till New York fr. 14.964 kr


 

Tillgång till eleganta lounger

Bild på resenärer i Lufthansas Business Lounge

På alla större internationella flygplatser har du som businesspassagerare ett stort utbud av lounger att välja mellan. Här kan du slappna av, fräscha till dig efter en lång flygning eller ta igen lite jobb. Det finns inget bättre än att komma bort från allt stim och stoj när man varit på resande fot hela dagen.

 

Mindre väntetid med prioriterad ombordstigning

Bild från Lufthansas Business Class med prioriterad ombordstigning

Tycker du också att det är drygt att stå och vänta när alla passagerarna ska leta efter sina platser och krångla upp handbagaget på hatthyllan? När du flyger i businessklass får du gå på först av alla, i lugn och ro. Slå dig ner i ditt säte och slappna av några minuter innan det är dags att lyfta.

 


Flyg i Lufthansas Business Class från Köpenhamn till New York fr. 15.220 kr


 

Ordentligt med utrymme för hög komfort

Bild från Lufthansas Business Class-kabin

De nya sätena i Lufthansas Business Class går att göra om till en nästan två meter lång, helt platt säng. Perfekt när du flyger länge och vill kunna sova bekvämt. När du gör korta och medellånga flygresor så är alltid mittensätet tomt i Business Class. Slipp trängsel och att tävla om armstöden. Istället kan du ostört ägna dig åt lite jobb, läsa en av tidningarna eller magasinen ombord eller bara luta dig tillbaka.

 

Kulinariska smaksensationer

Bild från resenärer i Lufthansas Business Class som serveras mat

När du gör en långflygning i Lufthansas Business Class kommer du att få uppleva fantastiska smaksensationer. Njut av utsökta maträtter, fina viner och elegant designat porslin. Menyerna byts dessutom ut varannan månad för att kunna servera resenärerna säsongsbetonade råvaror. Pricken över i:et är givetvis personalen som ser till att passa upp på dig och skämma bort dig med allt du kan tänkas behöva. Även på korta och medellånga flygningar så serveras resenärer i Lufthansas businessklass en full måltid på fint porslin.

 


Flyg i Lufthansas Business Class från Göteborg till New York fr. 14.936 kr


 

Skrivet av
Mer från Mia

8 roliga måsten i Las Vegas

Sugen på en glamourös semester med extra allt? Ställ in siktet på Las...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *