Sökes: Pricing Analyst med känsla för siffror

Bild på kontorslokaler tillhörande Flygstolen

Flygstolen är en av Skandinaviens ledande onlineresebyråer och Helsingborgs största e-handelsbolag. Vi är en del av Otravo, som är det ledande digitala resebolaget i Benelux med en omsättning på 6 miljarder SEK och 250 anställda. Vi strävar efter fortsatt utveckling med hjälp av innovation, snabbrörlighet och den bästa personalen i branschen.

Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver förstärka vårt team. Vi söker dig som vill jobba på onlinebyrå med 33 drivna medarbetare i moderna kontorslokaler på Berga i norra Helsingborg. Vi erbjuder en öppen och prestigelös miljö med stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi tror att nyckeln till en ökad försäljning är optimal prissättning som tar hänsyn till krav på marginal, konkurrenter och omvärldsfaktorer. Som Pricing Analyst arbetar du med optimering av intäkter för alla våra varumärken i Norden. Du analyserar och arbetar fram underlag som ligger till grund för planering och prissättning av våra produkter.

En viktig del i ditt arbete är också att utveckla vår prissättningsstrategi så att den ligger i linje med företagets mål med hänsyn till marknadsförhållanden, samarbetsavtal och juridiska aspekter. Därtill genomför du prisanalyser av konkurrenter på marknaden och bevakar kontinuerligt deras produkter och kampanjer för att kunna optimera den egna försäljningen.

 

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning och ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete med prissättning. Dina analytiska färdigheter och ett problemlösande tankesätt är avgörande för rollen. Hantering av stora mängder data ställer också krav på noggrannhet och struktur i ditt arbete.

Du kommer att arbeta på ett snabbväxande och föränderligt företag där vi sätter ribban högt. Därför är det viktigt att du som person är proaktiv, initiativtagande och självständigt kan driva ditt arbete framåt. Att du är detaljorienterad och har en bra känsla för siffror ser vi som en självklarhet.

 

Ansökan och tillträde

Tjänsten är heltid och tillträde sker omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Ansökan skickas till jobb@flygstolen.se ange “Pricing Analyst” i ämnesraden i ditt mail. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 30 november 2017.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta fredrik@flygstolen.se.

 

Om Flygstolen Nordic AB

Flygstolen Nordic AB är en av Skandinaviens största resebyråer online, med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Vi är en del av Otravo, som är det ledande digitala resebolaget i Benelux med en omsättning på 6 miljarder SEK och 250 anställda. Vi strävar efter fortsatt utveckling med hjälp av innovation, snabbrörlighet och den bästa personalen i branschen.

 

Dela på....
Share on Facebook16Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn28Print this page
Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Mia

Svårslagna kryssningar i Medelhavet

Medelhavet erbjuder en fantastisk vacker resa när du kryssar mellan de olika...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *