Sökes: Revenue Manager

Bild på kontorslokaler tillhörande Flygstolen

Flygstolen är en av Nordens ledande onlineresebyråer och Helsingborgs största e-handelsbolag. Vi är en del av Otravo, som är det ledande digitala resebolaget i Benelux med en omsättning på 6 miljarder SEK och 250 anställda. Vi strävar efter fortsatt utveckling med hjälp av innovation, snabbrörlighet och den bästa personalen i branschen.

Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver förstärka vårt team. Vi söker dig som vill jobba på onlinebyrå med 33 drivna medarbetare i moderna kontorslokaler på Berga i norra Helsingborg. Vi erbjuder en öppen och prestigelös miljö med stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Dina arbetsuppgifter

Vi tror att nyckeln till en ökad försäljning är optimal prissättning som tar hänsyn till krav på marginal, konkurrenter och omvärldsfaktorer. Som Revenue Manager arbetar du med optimering av försäljningen för alla våra varumärken i Norden. Mer specifikt innefattar rollen analysarbete inom t.ex. prisstyrning, konkurrensbevakning och uppföljning av marknadstrender. En viktig del i ditt arbete är också att följa upp vår prissättningsstrategi så att den ligger i linje med företagets mål med hänsyn till marknadsförhållanden, samarbetsavtal och juridiska aspekter.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning och ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete med prissättning eller försäljning. Erfarenhet av e-handel är meriterande. Du kommer att arbeta på ett snabbväxande och föränderligt företag där vi sätter ribban högt. Därför är det viktigt att du som person är proaktiv, initiativtagande och självständigt kan driva ditt arbete framåt. Att du är detaljorienterad och har en bra känsla för siffror ser vi som en självklarhet.

Din analytiska förmåga och ett problemlösande tankesätt är avgörande för rollen. Hantering av stora mängder data ställer också krav på noggrannhet och struktur i ditt arbete.

Ansökan och tillträde

Tjänsten är heltid och tillträde sker omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Ansökan skickas till jobb@flygstolen.se ange “Revenue Manager” i ämnesraden i ditt mail. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 4 februari 2018.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta fredrik@flygstolen.se.

Om Flygstolen Nordic AB

Flygstolen Nordic AB är en av Nordens största resebyråer online, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi är en del av Otravo, som är det ledande digitala resebolaget i Benelux med en omsättning på 6 miljarder SEK och 250 anställda. Vi strävar efter fortsatt utveckling med hjälp av innovation, snabbrörlighet och den bästa personalen i branschen.

Dela på....
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Print this page
Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Mia

6 anledningar att bo på Grand Hyatt Dubai

The Grand Hyatt Dubai talar nästan för sig själv. Pampigt, flashigt och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *