De bästa familjehotellen i Agadir

Ta med familjen på en semester med garanterad sol och värme. Staden Agadir på Marockos västkust erbjuder en bred, härlig strand och här finns ett stort utbud av barnvänliga resorter. Här listar vi sex av de mest populära hotellen!

 


>> Så tillbringar du 24 timmar i Marrakech <<


 

Iberostar Founty Beach

Bild på fyra gula stjärnor

Iberostar Founty Beach ligger utmed Agadirs strand och från hotellet är det endast 20 meter till den gyllene sanden. Här skiner den värmande solen in i alla rum hela 326 dagar om året. På kvällen gör du bäst i att placera dig i Orion Lobby Bar där du kommer få uppleva en fantastisk solnedgång över Atlanten. På hotellet finns flera utrymmen där barnen kan leka loss och låta fantasin flöda.

 


Flyg med Royal Air Maroc + 7 nätter på Iberostar Founty Beach (2 vuxna, 2 barn)

Från Stockholm – fr. 31.633 kr Från Köpenhamn – fr. 31.533 kr


 

Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort

Bild på fem gula stjärnor

Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort ligger ungefär en halvtimme norr om Agadir. Hotellet är vackert inramat av Atlasbergen på ena sidan och en fem kilometer lång strand på den andra. Det ryktas vara ett riktigt paradis för surfare och erbjuder kurser för den som kanske ännu inte lyckats bli proffs. Paradis Plages spa bjuder på härlig avslappning mellan lek och bus med barnen.

 


Flyg med Royal Air Maroc + 7 nätter på Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort (2 vuxna, 2 barn)

Från Stockholm – fr. 27.721 kr Från Köpenhamn – fr. 27.621 kr


 

Royal Atlas

Bild på fem gula stjärnor

Checka in på Royal Atlas och bo precis vid stranden i Agadir. På dagen är det lek och bad vid hotellets stora poolområde, som passar både stora och små, och på kvällen äter hela familjen gott på en av restaurangerna som serverar marockanskt, italienskt eller internationella maträtter. Royal Atlas har också en barnklubb som brukar vara populära bland de allra minsta gästerna.

 


Flyg med Royal Air Maroc + 7 nätter på Royal Atlas (2 vuxna, 2 barn)

Från Stockholm – fr. 29.192 kr Från Köpenhamn – 29.404 kr


 

Sofitel Agadir Royal Bay Resort

Bild på fem gula stjärnor

Sofitel Agadir Royal Bay Resort är hotellet för dig som gillar en semester med det där lilla extra. För barnfamiljen finns här dessutom flera bekvämligheter och aktiviteter att välja mellan. Hotellet har två barnklubbar för barn i åldrarna 4-6 respektive 6-12 år och de kan leka loss på lekplatsen inomhus eller den utomhus. Då kan föräldrarna passa på att slappna av med en härlig behandling på spaet. På kvällen väljer ni mellan utsökta maträtter på hela fyra restauranger.

 


Flyg med Royal Air Maroc + 7 nätter på Sofitel Agadir Royal Bay Resort (2 vuxna, 2 barn)

Från Stockholm – fr. 28.970 kr Från Köpenhamn – fr. 29.200 kr


 

Timoulay Hotel & Spa Agadir

Bild på fyra gula stjärnor

Timoulay Hotel & Spa i Agadir kombinerar lyxen och bekvämligheten från ett stort hotell med stämning och personlig service från ett litet sådant. Alla de 58 rummen har balkong eller terrass som badar i solsken och utsikt över antingen poolen, den grönskande trädgården eller havet. Hotellets läge ger er närhet till allt som Agadir har att erbjuda samtidigt som ni bor på bekvämt avstånd till dopp i havet.

 


Flyg med Royal Air Maroc + 7 nätter på Timoulay Hotel & Spa Agadir (2 vuxna, 2 barn)

Från Stockholm – fr. 26.333 kr Från Köpenhamn – fr. 26.494 kr


 

Kenzi Europa

Bild på fyra gula stjärnor

Kenzi Europa kan mycket väl vara barnens storfavorit i Agadir tack vare hotellets rutschkanor. Därtill finns det tennisbanor och lekplats. Läget är dessutom ett av de bästa i staden, med bara 100 meter till den fina stranden och endast 300 meter från Agadirs alla restauranger och butiker. Här finns helt enkelt alla förutsättningar för en fantastisk familjesemester.

 


Flyg med Royal Air Maroc + 7 nätter på Kenzi Europa (2 vuxna + 2 barn)

Från Stockholm – fr. 22.850 kr Från Köpenhamn – 22.918 kr


 

 

Bild på sponsring med flygbolaget Royal Air Maroc

Skrivet av
Mer från Mia

5 festligheter i Brasilien du inte vill missa

Du har inte upplevt sann festglädje förrän du har varit med på någon...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *