Prisvärd premiumupplevelse med World Traveller Plus

Det finns förmodligen inte någon som skulle tacka nej till extra benutrymme och bättre komfort. Tyvärr blir detta ofta kostsamt, inte minst om man blir tvungen att boka en biljett i businessklass. Tack vare British Ariways Premium Economy-klass, som de kallar World Traveller Plus, har du nu möjlighet att resa bekvämt till rimliga priser.

 


>> Läs mer om British Airways <<


 

Prisvärd komfort

Bild från British Airways World Traveller Plus

Premium Economy är klassen mellan vanlig ekonomi och lyxig business. Med British Airways World Traveller Plus får du en bekvämare, mer avslappnad upplevelse på långflygningar och detta utan att behöva betala en halv förmögenhet. Njut av bredare säten, större benutrymme, utsökt mat, ett personligt underhållningssystem och möjligheten att ta med mer bagage.

 


Flyg från Stockholm till Los Angeles i British Airways World Traveller Plus fr. 8.049 kr


 

Svårslagen premiumupplevelse

Bild från British Airways World Traveller Plus

Till skillnad från ekonomiklass består World Traveller Plus av färre antal rader för att ge dig som resenär en mer privat och exklusiv upplevelse. Det breda sätet har svank-, nack- och fotstöd och går att fälla till en bekväm lutning. Tack vare det generösa benutrymmet är det lättare att sträcka på sig, slappna av, sova eller arbeta. Bokar du en biljett i WTP får du dessutom en skön kudde, filt och ett litet kit med tandborste, tandkräm och flygstrumpor.

 


Flyg från Köpenhamn till New York i British Airways World Traveller Plus fr. 8.565 kr


 

Utsökta måltider och snacks 

Bild på frukost i British Airways World Traveller Plus

Glöm alla fördomar som du tidigare har haft om flygplansmat. I World Traveller Plus-menyn finner du ett smakrikt sortiment med de finaste råvarorna för att göra din resa till något extra. Nu uppdaterar flygbolaget dessutom sitt redan tidigare utsökta utbud. Du får tilltugg till välkomstdrinken och en fyrarättersmeny med förrätt, huvudrätt, efterrätt samt ost och kex. Beroende på längden på flyget blir man serverad ytterligare en måltid eller ett mellanmål. På dagsflygningar kan British Airways dessutom erbjuda populära Magnum-glassar.

 


Läs mer om den uppdaterade menyn


 

Obegränsad underhållning

Bild från British Airways World Traveller Plus

När du bokar World Traveller Plus behöver du aldrig oroa dig för att vara uttråkad under din långresa. Under flygturen har du nämligen tillgång till hundratals av de senaste filmerna och dokumentärerna. Men du kan också se på tv, lyssna på musik eller ljudböcker och spela spel.

 


Flyg från Göteborg till New York i British Airways World Traveller Plus fr. 8.018 kr


 

Flexibla bagagemöjligheter

Bild på resväskor på en flygplats

Med World Traveller Plus generösa och flexibla bagageregler så spelar det ingen roll om du har packat lätt eller ska vara borta länge. Du får lov att ta med dig två väskor ombord: en kabinväska i fullstorlek och en dator- eller handväska. Men du får också checka in två väskor i bagageutrymmet. Perfekt för dig som vill ha med dig mycket packning eller för dig som planerar att shoppa!

 

 

Bild på British Airways logotyp

Skrivet av
Mer från Mia

Åk skidor i 3 länder under samma resa

Varför nöja sig med att enbart besöka Frankrike under årets skidresa? Om...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *