Lyxiga flygresor i egen svit med Air Frances La Première

 

La Première är Air Frances första klass-kabin och en dröm för oss alla som vill resa i superlyx. I kabinen finns fyra exklusiva privata sviter där du som resenär kan njuta av extra allt. Vad sägs om ett säte som går att fälla helt, en privat garderob, ett lyxigt travel kit och en 24″ HD-display med 1000 timmars underhållning? Här ger vi dig en inblick i hur det är att resa som en kunglighet!

 


>> KLM minskar sin miljöpåverkan <<


 

Förstklassig service

Bild från La Première, Air France

När du reser i La Première får du alltid en personlig service med det där lilla extra av flygbolagets personal. Oavsett vad du behöver under din flight är de redo att hjälpa dig. När du stiger på planet presenterar först besättningen sig för dig innan du välkomnas in i La Première som andas lyx och elegans. I din egen svit är allt designat för ditt välbehag, så att du kan njuta av flygningen i total komfort och lugn.

 

Din alldeles egen svit

Bild från La Première, Air France

I La Première är du fri att göra vad du vill under din resa. Rör dig i kabinen eller njut av avskildheten i din svit. Det är helt upp till dig att välja. Du kommer garanterat känna dig som hemma i luften tack vare alla de tjänster som är tillgängliga. Detta inkluderar bland annat en privat garderob och ett individuellt förvaringsutrymme. Om du reser tillsammans med någon kan du bjuda in denne till att slå sig ner i den eleganta och bekväma fåtöljen som också ingår i din svit.

 

Både säte och säng

Bild på säte i La Première Air France

Brukar du har svårt för att somna när du flyger? I din privata svit sover du i lugn och ro utan obehag i nacke eller rygg. Ditt bekväma säte kan nämligen fällas till en säng som är 2 meter lång och 77 cm bred. Memory foam-madrassen, den mjuka kudden och det fluffiga täcket ger dig alla förutsättning för att sova lika gott som på ett lyxigt hotell.

 


Boka flyg med Air France


 

Oslagbar underhållning

Bild från La Première, Air France

Från stunden du går på planet till ögonblicket när du landar har du full kontroll över ett komplett underhållningssystem med användarvänlig navigering. Välj och vraka bland filmer, spel, tv-serier, dokumentärer, musk och avslappningsvideos. Du hittar hela 1 000 timmar underhållning men kan också titta i shoppingkatalogen. Du styr allt med en touch-fjärrkontroll som också är en andra skärm där du ser ytterligare information om flighten eller filmen du tittar på, utan att avbryta programmet på huvudskärmen.

 

En exceptionell fine dining-upplevelse

Bild på fine dining med Air France

Njut av utsökt mat på den nya matserviskollektion som är designad av Jean-Marie Massaud och berömda tillverkarna Bernardaud och Christofle. Tack vare att menyerna ombord har skapats av stjärnkockar platsar maten i La Première på vilken lyxrestaurang som helst. I din svit har du dessutom ett stort bord med gott om plats för den goda maten.

 

Exklusivt Travel Kit

Bild på Travel Kit i La Première, Air France

Air France erbjuder sina gäster i La Première ett nytt, exklusivt och komplett bekvämlighetskit som innehåller skönhetsprodukter av Carita. Det är smyckat med La Premières färger och med Air Frances ikoniska sjöhästemblem som användes i logotypen när flygbolaget grundades. Det nya, praktiska och eleganta kitet innehåller de viktigaste skönhetsprodukterna och mer därtill för ytterligare komfort.

 

Titta runt i La Première!

 

Sponsringsbild med Air France

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Mia

Billigaste länderna att semestra i 2017

I Forex semesterindex för våren 2017 får du en tydlig bild över...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *