4 hotell vi älskar i Ras al Khaimah

Är du sugen på en resa till Ras al Khaimah men vet inte riktigt hur och var du ska bo? Här finns många hotell som håller samma lyxiga standard som boenden i Dubai, men priset är bra mycket lägre. De flesta av dem ligger dessutom precis vid stranden. Vi har valt ut 4 hotell som vi älskar i Ras al Khaimah!

 


>> 5 fantastiska strandhotell i Dubai <<


 

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Bild från Hilton i Ras al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa är ett femstjärnigt hotell med närhet till flygplatsen i Ras al Khaimah. Här bor du i anslutning till både en golfklubb och en familjepark. Du kan också njuta av ett fullständigt spa och ett dopp i någon av de 7 utomhuspoolerna eller på den privata stranden.

 


Boka Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa här!


 

Rixos Bab al Bahr

Bild från Rixos Bab Al Bahr i Ras al Khaimah

Rixos Bab al Bahr är ett femstjärnigt all inclusive-hotell där du bor med närhet till två lokala äventyrsbad: Dreamland Aquapark och Iceland Water Park. Efter en dag på den privata stranden kan du njuta på hotellets spa för att sedan äta på någon av de 7 restaurangerna.

 


Boka Rixos Bab al Bahr här!


 

Marjan Island Resort & Spa

Bild från Marjan Island Resort & Spa i Ras al Khaimah

Marjan Island Resort & Spa är ett femstjärnigt hotell som, även detta, ligger i samma område som de två äventyrsbaden Dreamland Aquapark och Iceland Water Park. Njut av god mat från någon av de 5 restaurangerna och utnyttja hotellets buss för att ta dig till de lokala attraktionerna.

 


Boka Marjan Island Resort & Spa här!


 

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island

Bild från DoubleTree by Hilton i Ras al Khaimah

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island är ett femstjärnigt hotell där du bor bredvid en golfbana och med närhet till stadens hamn. Passa på att koppla av på hotellets fullständiga spa och ta sedan ett dopp i en av de 4 utomhuspoolerna eller på den privata stranden. Här tar du dig dessutom enkelt runt med den kostnadsfria bussen som rör sig inom området.

 


Boka DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island här!


 

Se alla våra hotell i Ras al Khaimah!

 

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

6 mysiga boenden i Yosemite

Det kryllar knappast av pampiga hotell i och omkring nationalparken Yosemite. Du...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *